Praktijk de Kust 

Praktijk voor Therapie 

Ervaringen van cliënten


De praktijk hecht veel waarde aan hoe cliënten de behandeling ervaren. Zowel mondeling als met behulp van vragenlijsten wordt de tevredenheid met de behandeling geëvalueerd, met als doel om de zorg aan u te verbeteren. U vindt hier de mogelijkheid om de ervaringen van anderen te lezen. 


Onderstaande ervaringen zijn verzameld vanaf januari 2019 tot heden.


Nadja is een hele fijne therapeute. Ze straalt rust uit, luistert goed en heeft intense aandacht voor je. Het vertrouwen en veilig voelen is er heel snel. Met Nadja’s hulp is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid en ga ik weer met heel veel plezier en energie naar mijn werk. Echt meer dan tevreden!


Ik vind Nadja Slee een erg goede therapeute met kennis van zaken en een oprechte belangstelling voor mensen. Ze is fijngevoelig en heeft compassie waardoor ik mij veilig, gehoord en gerespecteerd voel.


Een bijzonder, professioneel, hartelijk en kritisch persoon die je in korte tijd de juiste inzichten en bijbehorende handvatten kan verstrekken. Heeft mij de juiste spiegel voorgehouden waardoor ik naar mezelf kan kijken en veranderingen kan inzetten. Dit op een respectvolle manier en geeft je het gevoel dat je er toe doet. 


Al enige tijd ben ik onder behandeling van Nadja. Ik ervaar Nadja als een zeer deskundige therapeut. Met een grote mate aan zorgvuldigheid, kwaliteit en een hart op de juiste plaats. Haar inschatting en begeleiding blijkt steeds de juiste voor mij. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen en dat doe ik ook.


Tijdens mijn gesprekken met Nadja heb ik gemerkt dat ze heel goed luistert, niets vergeet, betrokken en ondersteunend is. Ze reikt de juiste hulp aan voor het probleem dat op dat moment aan bod komt. Er wordt ook gekeken hoe het binnen het totaal past, wat zeer verhelderend is. Dit werkt voor mij stimulerend: proberen alles te benoemen, ook al is het moeilijk. 


Ik ben tweemaal bij Nadja Slee in behandeling geweest. Tijdens de sessies voelde ik mij gesteund, gehoord en de veiligheid om alles te zeggen wat ik denk. Met behulp van haar kennis en kunde heeft ze mij geholpen om mijn vraagstukken in een ander perspectief te plaatsen, waardoor ik antwoorden vond die mij tot op de dag vandaag helpen. Hierdoor is mijn vertrouwen in mijzelf en de toekomst met sprongen vooruit gegaan!  Zij is professioneel en zeer hartelijk, voor mij voelde ieder bezoek bij haar vertrouwd.


Na een trauma werd ik verwezen door de huisarts naar Nadja Slee. Ben zeer tevreden over de behandeling, die goed afgestemd wordt op mij als persoon.


Ik ben heel blij met Nadja. Zij is erg betrokken, luistert heel goed, en onthoudt alles wat ik haar vertel. Zij geeft mij het gevoel dat ik haar enige klant ben. Zij geeft niet teveel goede raad, probeert mij zelf te laten ontdekken waar het bij mij om draait, met op het juiste moment een goede hint, waar ik mee verder kan.


Nadja is een kundige en betrokken psycholoog/psychotherapeut. Zij bezit het vermogen om de cliënt echt zielsvertrouwen te geven. Bovendien kan zij door haar specialisaties putten uit allerlei behandelingsstrategieën, ook voor cliënten met complexe problematiek. Haar manier van werken is zacht maar krachtig.


Mijn ervaring met Praktijk de Kust en mijn behandelaar Nadja Slee was zeer fijn. Vanaf het eerste moment was er een klik met Nadja. Ze is zacht, kundig en geeft je altijd een vertrouwd gevoel en ze bespreekt vooraf wat we gaan doen en wat we kunnen doen. Ze is ook heel flexibel als er bijvoorbeeld een EMDR is gepland en je daar niet sterk genoeg voor bent of dat er iets anders in je hoofd speelt, haakt ze daarop in. Ik ging altijd met een Booster naar huis.