Praktijk de Kust 

Praktijk voor Therapie 

Over mij

 

Na promotieonderzoek aan de Universiteit Leiden (2008), heb ik achtereenvolgens de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut, GZ-Psycholoog en Psychotherapeut voltooid. Meerdere methoden, zoals cognitieve-gedragstherapie, psychodynamische therapie en EMDR behoren tot mijn specialisaties. Door mijn scholing in diverse referentiekaders is mijn werkwijze ‘integratief’. 


Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, eerst op de afdeling Jeugd, en vanaf 2008 op een polikliniek voor Volwassenzorg. Ik heb ervaring opgedaan met uiteenlopende klachten zoals eetstoornissen, angst- en stemmingsklachten, en persoonlijkheidsproblematiek. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van klachten als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen en trauma. 


Mijn werkwijze is persoonlijk en betrokken. Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun verhalen en achtergronden. 

Waar het kan, werk ik kort en doelgericht. Bij diepgewortelde problemen is het echter vaak nodig om met veel doorzettingsvermogen, vertrouwen en geduld te werken aan verandering. Zo langere tijd samenwerken kan veel opleveren.AGB-zorgverlener: 94013955

AGB-praktijk: 94061576


KVK naam Praktijk de Kust: 61852341